1.jpg
Kunststofkozijnen
slideshow_nieuwbouw.jpg
Nieuwbouw
slider-48.jpg
Renovatie
houtskelet-maurits-witte.jpg
Houtskelet

Over ons

Bouw- en Timmerbedrijf Maurits Witte is een veelzijdig bouwbedrijf op Texel. Onze diensten lopen uiteen van het plaatsen van een nieuw dakraam tot het opleveren van een compleet nieuwe woning. We leveren het totaalpakket: alles kan van het begin tot het eind geregeld worden. Goed werk leveren voor een eerlijke prijs, dat is ons motto.

Ervaring

Ons team is ervaren en professioneel. Dankzij onze ruime kennis kunnen wij uw bouwproject volledig uitvoeren. Bouw- en Timmerbedrijf Maurits Witte werkt samen met een vaste groep ZZP’ers, zodat ook grotere klussen geen probleem zijn.

Terug in de tijd

Het bedrijf is opgericht in 2011. Maurits Witte was vanaf 1989 in dienst bij Bouwbedrijf Hans Veeger. Hij behaalde zijn aannemerspapieren en in 2011 nam hij het bedrijf van Veeger over onder de naam Bouw- en Timmerbedrijf Maurits Witte.


Hans Veeger is nog altijd actief in de werkplaats en sinds kort is Sander Boom mede firmant geworden. Boom is allround timmerman van beroep. Bouw- en Timmerbedrijf Maurits Witte heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd en kent een vaste klantenkring.
bouwberdrijf-maurits-witte-28.jpg