1.jpg
Kunststofkozijnen
slideshow_nieuwbouw.jpg
Nieuwbouw
slider-48.jpg
Renovatie
houtskelet-maurits-witte.jpg
Houtskelet

Diensten

Bouw- en Timmerbedrijf Maurits Witte is een betrouwbare partner voor al uw bouw-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden. Onderstaande diensten vormen slechts een indicatie. Heeft u een andere opdracht of klus? Laat het ons weten en wij zorgen voor een passende oplossing of advies.

Kozijnen

Bouw- en Timmerbedrijf Maurits Witte is gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Lees meer over de mogelijkheden voor kozijnen en de voordelen van kunststof kozijnen. In onze werkplaats maken we ook houtenkozijnen.

Nieuwbouw

Al voorafgaand aan de bouw denken wij actief mee met onze klanten. We streven naar de hoogst haalbare kwaliteit. De wensen van onze klanten of opdrachtgever staan hierbij centraal.

Verbouw

Bouw- en Timmerbedrijf Maurits Witte heeft veel ervaring met verbouwingen. Heeft u een grote of kleine verbouwklus? Wij helpen graag met het realiseren van uw plannen en wensen en geven een eerlijk advies.

Aanbouw

Ruimer wonen maar niet verhuizen? Een aanbouw kan een goede optie zijn. Door een serre, dakkapel of garage heeft u snel meer ruimte. Bij het realiseren van een aanbouw moet er veel geregeld worden. Ook bij het voortraject geven wij graag advies.

Onderhoud

Onderhoudswerkzaamheden zijn enorm belangrijk voor het op peil houden van de waarde van de woning. Wacht er niet te lang mee! Bouw- en Timmerbedrijf Maurits Witte geeft graag advies en kan u helpen bij diverse werkzaamheden.

Houtbewerking

In onze werkplaats kunnen wij vrijwel alle bewerkingen uitvoeren. Wij leveren maatwerk en de kwaliteit staat daarbij centraal. Meer weten? Neem contact met ons op!

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw kent een hoop voordelen. Het is bijvoorbeeld heel flexibel, zodat je erg vrij bent in de vormgeving en indeling van het huis. Ook zorgt het voor een relatief korte bouwtijd. Wij hebben veel ervaring met houtskeletbouw en helpen u graag.

Restauratie

Ons bouwbedrijf heeft veel ervaring met restauratie van panden. Uiteraard staat het behouden van het unieke en historische karakter van het pand hierbij centraal. We informeren graag over de mogelijkheden.

Het maakt niet uit waar u ons voor inschakelt, wij gaan altijd vakkundig en zorgvuldig te werk. Tijdens het hele bouwtraject staat klanttevredenheid bij ons centraal.

2.jpg